18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Energiavámpírok

Megosztás
Spirituális

Biztosan te is érezted már egy beszélgetés után, hogy elfáradtál, lemerültél, rosszabb lett a kedved. Bezzeg a másik fél jobban lett! Valószínű energiavámpírral akadtál össze.


Időnként előfordul, hogy bizonyos személyek társaságában egy idő után fáradtnak, gyengének vagy lehangoltnak érezzük magunkat. 

Ezek az emberek öntudatlanul is negatív energiát sugároznak magukból és szükségük van mások figyelmére ahhoz, hogy megfelelő életerőt gyűjtsenek maguknak. Általában önértékelési problémákkal küzdenek és másoktól várják a segítséget éppen aktuális problémájukra.  

Bár elkerülni nem mindig lehet őket, főleg, ha egy családtagról vagy munkatársról van szó, de tudatos munkával kivédhetjük ezeket a pszichikai támadásokat és újra egyensúlyba kerülhetünk.

A legegyszerűbb megoldás, ha megpróbáljuk lezárni, vagy ha nem megy, akkor minimálisra szorítani az ilyen személlyel való beszélgetést. 

Az is hatásos lehet, ha udvarias kérdésekkel eltereljük a figyelmét a panaszkodásról illetve saját problémáinak taglalásáról. 

Az is segíthet, ha keresztbe tesszük a karunkat magunk előtt, mellyel lényegében lezárjuk az energia áramlást.

Amint kiszabadultunk az ilyen emberek társaságából fontos, hogy zuhanyozzunk le és semmiképp se engedjük elhatalmasodni magunkon a másik problémáit. Hallgassunk relaxációs zenét, meditáljunk, jógázzunk, tehát mindenképp valami olyan tevékenységet végezzünk, ami feltölt és egyben örömforrás számunkra.

Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat