18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Megbocsátás

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Megbocsátani magunknak, és másoknak....Van, hogy nem könnyű, de szükségszerű, és jobb előbb, mint később. Persze csak, ha fontosak vagyunk magunknak.


Mindenki hibázhat, hiszen azért vagyunk itt a Föld nevű játszótéren, hogy tanuljunk és fejlődjünk, Viszont, ha észrevette valaki a hibáját, kérjen bocsánatot, a másik fél pedig bocsásson meg, ez is a folyamat része!

Aki tud bocsánatot kérni abban van alázat, és aki megbocsájt abban is! 

A megbocsájtás nem egyenlő azzal, hogy megengedem, hogy tovább folytasd ugyan úgy, vagy hogy vissza térhetsz az életembe, van az a határ, amikor már nem, és vége a kapcsolatnak!

A megbocsájtásra azért van szükség, mert akkor az ember nem mérgezi magát a rossz érzésekkel, ez sosem a másikról szól, hanem magunkról, és ezzel a sértő fél is így van, maga miatt teszi, ha bocsánatot kér elsősorban, szívből természetesen!


A meg nem bocsájtás mögött mindig a harag és a düh romboló energiája áll, ami szétválasztja az embereket, és szeretetlenné tesz, azon kívül rombolja a májat és a napfonat szerveit, ami az epe, hasnyálmirigy.

Milyen érdekes ugye, aki haragszik, keserű (epe) lesz, mert örömtelen, és cukorbeteg előbb utóbb mivel a hasnyálmirigye is támadva van, vagy ha nem cukorbeteg, akkor valami hasnyálmirigy problémája lesz.

Szokták kérdezni, tőlem, hogy jó, de hogyan bocsássak meg magamnak, vagy a másiknak?
Keresd az okot, és ha megértetted automatikusan szívből meg fogsz bocsájtani! 

A Hooponopononak vannak kulcs szavai: Sajnálom, Bocsáss meg, Köszönöm, Szeretlek!

Szoktam mondani, ha megjelenik bennem automatikusan a sajnálom érzés, már oldva is van a blokk, mert ez az érzés szívből jön ilyenkor, őszintén sajnálja az ember ha rosszat tett, és feloldódik a gubanc. Ez az érzés nem összekeverendő a másik sajnálásával, mert valami baja van!

Amikor egy embert sajnálunk a problémái miatt, az egy másik dolog, és negatív energia, romboljuk az önbizalmat, gyengítjük őt! 

Együtt érezni lehet, és felajánlani ilyen estben a segítségünket, de sajnálni nem! Mindet képesek vagyunk megoldani, Isten azért rakta ránk a terhet, Ő tudja, meg tudjuk csinálni! Erre muszáj volt kitérnem, mert sokan összekeverik az érzés pozitív, illetve negatív aspektusát!
Szóval a bocsánat kérés addig, míg az ember, nem változtat, és folytatja ugyan azt amivel a másikat megsértette ugyan úgy tovább, üres frázis csupán, az igazi az amikor ráébredtél miért hibáztál és úgy kérsz bocsánatot!


Csepregi Judit
Spirituális tanító
Tradicionális Reiki mester, tanár
Szeretethang közösségMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat