18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A hit törvénye

Megosztás
Életmód

Ha nem hiszünk magunkban, akkor miben? Ne olvasd el, ha nem szeretnél változtatni magadon!Szóval mi a Te okod, hogy erre a cikkre keveredtél?

Feladataid vannak az önbizalom terén? A bizalom és a hit terén? Jó! Örülök!

Ne feledkezz meg arról, hogy Te ismered legjobban a saját életed. Tanulj meg bízni a benned munkálkodó szellemben és bízni fogsz embertársaidban is, mert tudni fogod, hogy bennük is ugyan az a szellem munkál. Higgy! 

Higgy abban, hogy a benned is ott lévő magasabb rendű bölcsesség magában hordozza azt a bátorságot, hogy megbízz abban, hogy az életed minden egyes történése a Te magasabb rendű érdekeidet szolgálja.

Kezd el a munkát most:

Idézz fel egy olyan pillanatot, amikor biztonságban érezted magad, bizakodó és nyitott voltál, olyannyira, hogy képes voltál félelem és szégyenkezés nélkül megosztani az érzéseidet másokkal. Idézd fel az ehhez tartozó színeket, illatokat, hangokat, a testedet átjáró érzéseket. Közben figyelj oda a gondolataidra, s tedd fel magadnak a kérdést, milyen lenne mindig ebben a biztonságban lenni? Hogyan újíthatnád fel önmagadban ezeket az érzéseket? - Ez a hit megtapasztalása.Idézz fel egy olyan pillanatot, amikor nem élt benned ez a bizalom, sőt, elárulva, cserbenhagyva érezted magad. Közben figyelj oda a gondolataidra, s tedd fel magadnak a kérdést, hogy Te hogyan járultál hozzá, hogy ilyen körülmények közé keveredtél.

Hasonlítsd össze ezt az érzést az előzővel. Majd alkalmazd a hit törvényét, s magadban menj át újra ezen az eseményen, de a megértést, amire előbb jutottál, alkalmazd. Légy nyitott, s bízz abban, hogy minden a Te javadat szolgálja. Ha kell, menj át rajta újra és újra. Nyílj meg benne egyre jobban, oszd meg a szereplőkkel a valódi érzelmeidet, teremtsd meg feléjük a bizalmat. És a rossz emléket írd át széppé. 

Egyszerű nem?  Ez a hit törvényének egyik alkalmazása.

Nincs ilyen felidézhető mintád? Az Üvegtigris óta tudjuk, hogy „olyan nincs, hogy olyan nincs”. Szóval van. Ha nem a tudatos emlékeidben, akkor a tudatalattiban, vagy akárhol, ahol tárolod, például előző életeid végtelen pufferében. Megfelelő vezetéssel fel lehet hozni. Próbálj meg ráhangolódni erre a gyakorlatra, mondjuk meditatív állapotban. Vagy ha bízol egy megfelelő vezetőben, kérj segítséget tőle.
A lényeg, hogy építsd újra a hited alappilléreit és segíteni fog az élet minden területén.

Végül a HIT-el (hitetlenségeddel) kapcsolatos betegségről:

Csontozati problémák, csontrák, fejfájás, frigiditás, különböző gyulladások, láb-, hát- és derékfájások, gyomorégés tartozhatnak ide.

A csontrákról:
A csontrák nagyon mély, belső konfliktusra utal, melynek alapja az értéktelenség érzése. Azt gondolom, semmire sem vagyok jó, ki nem mondott érzéseim pedig egészen a csontjaimig hatolnak. Lehet, hogy olyan helyzetet élek meg, amelyben az életbe vetett hitem, életeszmém kérdőjeleződött meg. A szituáció meglepetésként hatott rám, a csontomig hatolt. Meg kell tanulnom elismerni az értékeimet, az erényeimet. Nyitottabban és rugalmasabban kell kezelnem a váratlan, „nem konvencionális” helyzeteket. Úgy leszek képes meggyógyulni, ha megtanulom kifejezni az érzelmeimet.

Mi vagyunk az egyetlen faj (most a Földünkre és az állatvilágra gondolok) amely képes az önvizsgálatra. Egyben az egyetlen faj, amelynek génjében ott az önbizalomhiányának a mérge.

Felgyülemlik és keserű szájízt hagy a torkunkban. Aztán a test fellázad az elme ellen és beteggé tesz. A test egy csodálatos jelzőrendszer. Jelez, jelez, jelez, aztán lekapcsol. Gyógyírt pedig csak akkor találhatunk, ha tudjuk mi az, ami beteggé tesz minket.

Jó hír, hogy az igazságot nem lehet örökre elfedni.

Ebben az életemben a hit törvénye az én törvényem. Talán a Tiéd is. Ha nem, akkor találd meg a sajátodat, s annak ismeretével fedezd fel önmagad, a saját értékeidet, a saját igazságodat, fényedet. Lásd magad tisztán. Az ember nem képes önként visszatérni a sötétségbe, vagy megvakulni, ha egyszer megadatott neki a látás képessége.


Bemutatkozás:
Méhész Pál most a nevem. Előző életes utaztató, lélekkísérő, azaz Lélekserpa. A serpák egy népcsoport, amely a Himalája északkeleti részén él a magas völgyekben, s a Himalája-expedíciókra utazók megkerülhetetlen segítőivé váltak. Én a lelkedet kísérem, hogy önmagad tudatára ébredj.

Lélekserpa
Lélekserpa közösség
hello(kukac)lelekserpa.hu


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat