18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A kutya a gyerekpótlék?

Megosztás
Szabadidő

Kutyát nevelni, tartani, szeretgetni, mintha a gyermekünk lenne. De meddig egészséges? Mikortól kell figyelni arra, hogy ne a kutya sétáltassa a gazdit?


Ez a kérdés sok mindenkinél, változó életkorokban előkerülhet. A kérdés jogos. Minket is érint.
Fiatal párként sokszor nekünk szegezik a kérdést, hogy mikor lesz gyerekünk?
„Benne vagytok a korban. Nem lesztek már fiatalabbak” és ezekhez hasonló mondatokkal bombáznak bennünket. Nos, valóban. Minden szó igaz!

Miféle elvárás elé vagyunk állítva, és ez engem miért borít ki?- tettem fel magamnak a kérdést.
Majd elkezdtem szépen sorban magamban felsorolni, hogy valójában mi szépen élünk és mindenünk megvan, ami kellhet.

 

Itt vagyunk egymásnak, van biztos állásunk, amit mindketten szeretünk. Szépen lassan az otthonunk is olyan, amilyennek szeretnénk. Megvalósulnak az álmaink és van egy KUTYÁNK, akit rajongásig szeretünk. Mi kellhet ennél több?

Ha elmegyünk társaságba (bárhová), órákig tudunk csacsogni a kutyáról, amit a barátaink és családunk már megszoktak, hisz ők is szeretik a mi kutyagyerekünket. Kevésbé ismerős emberek viszont csodálkoznak, hogy úristen, ezek megőrültek. 

Eddig azt hittem, hogy ez normális, de mióta feltettem magamnak a KÉRDÉST és próbálok választ találni, kezdek rájönni, hogy lehet nem az.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat