18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

2018 a Vénusz, és a Hold éve - Találd el a ritmust!

Megosztás
Jósda

Szeretjük előre tudni, hogy milyen lesz az évünk. Íme az irányvonal... Csak győzzük kapkodni a fejünket!


Az Előmerengőben már szó volt arról, hogy több nézőpontból is elemezhetjük az új év ránk gyakorolt hatásait. Az asztrológusok szerint 2018 a Vénusz éve lesz, a számmisztikusok szerint a Hold-é.
Az év első napján telítődése legerőteljesebb pillanataiban lévő Hold nyilván nagy hatást fog gyakorolni mindnyájunkra.
Előtérbe kerülnek az otthon, a család, a szerelem, a párkapcsolatok, a gyerekekkel való kapcsolat az értékteremtés, a spiritualitás és a változások.

Fő jellemző: harmónia, és béke, melynek megteremtése viszont sok munkával fog járni, az anyák a szokottnál is több aggodalmat érezhetnek.

Alapvetően egy feminim hatású évben a női energiák erősödnek és a nőiesnek kikiáltott dolgoknak kedvez… szépségápolás, ruhatár átalakítás, lakberendezés-felújítás, építkezés-otthonteremtés.

Munka által termelődik a pénz, főleg az aktív, vagy férfi dominanciákban, ezért a férfiaknak kedvező karrier lehetőségeket hoz, de keveset lesznek otthon, és keményen kell megdolgozni mindenért.

Ebben az évben fontos a megtakarítás…

Az előző évben szőtt tervek lejönnek fizikai síkra, megvalósulhatnak, tovább fejlődhetnek…
A nők az otthon királynői lesznek. Szülők, és gyerekek egymásra találnak, konfliktusok feloldódnak.
Gyerekvállalásra jó év, és több szerelmi házasság köttetik. Sajnos a testvéri kapcsolatokban konfliktusokra, félreértésekre számíthatunk.

Amikor a nagy, és nehéz bolygók jó erőben, és jó fényszögekkel sugározzák felénk energiájukat, többnyire számíthatunk a tartós hosszú távú vagy karmikus dolgaink pozitív elmozdulására, feloldódnak lelki terhek. Stabilizálódnak az addig ingatag dolgaink, viszont odateszi az igazságot, a racionalitást, mint amikor egy jó álomból csörög a vekker. A ködös kétértelmű dolgok szertefoszlanak…Tanítófényszögek mutatják meg, mely dolgok a fontosak ebben az évben, különösen sok esetben kell az értékrendünket felülbírálni akár újra alakítani.
Hasznosak lehetnek a spirituális gyakorlatok. Nagyobb szerepet kapnak a Holdfázisok, ehhez kapcsolódó szertartások, lélekterápiák, tértisztítás.
Negatív hatású fényszögek miatt számíthatunk viszont rengeteg bizonytalanságra, hazugságra és önzésre. Amikor az otthonunk kerül a fókuszban nem jó energiák hatnak az utazásra.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat