18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Mi lehet a göndör szempilla titka?

Megosztás
Életmód

A szem a lélek tükre, benne van minden, amit érzünk, gondolunk. A pillázással csak növelhetjük nőiességünk kisugárzását.


A női szépség belülről fakad, sugarain át ível a világra. Mondják...

Természetes módon a szempillák is ívelnek...szűrik a fényt, óvják látásunkat a szennyeződésektől, és rezegtetésükkel a nő csábító énje felélénkíti belső báját a férfi számára. 

Tagadhatatlan.
SZERelemben, a "szer" pillanatában tudjuk, és érezzük egyben vagyunk, miénk a világ.
Békében önmagunkkal, vagy épp egy folyamat harcában, vagy harc folyamatában. Esetleg is-is. Persze.A képességeink mennyire hatnak önmagunkra, másokra. Amint ez tudatossá válik, dönthetünk, hogy hogyan kapcsolódunk, nézünk bele egy másik szempárba. Az visszatükrözi állapotunkat, tetszik, avagy sem.

Hogy Vagy? Hogy érzed magad a bőrödben?
Pont úgy vagy jól ahogy, tégy meg egy szívességet! Ne hallgass rám. Ok, rendben. Hagylak. Mesélek kicsit.

A sok harc amit magammal vívtam, tapasztalata az hogy ezt kellett megélnem. Ahhoz hogy tudjam, és érezzem képes vagyok rá, hogy csatákat vívjak, nőként. Nincs győztes vagy vesztes ilyenkor, csak valamiért tapasztalni kell a harcot. Nőként élni, és látni ezt egy férfinak fura lehet. Vannak, akik amazon korszaknak hívjak. Meglehet, valami modern köntös. Nem tudom. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat