18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Őszinteség

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Egyenesnek, őszintének lenni nem mindig könnyű, de érdemes törekedni felé...


Te mennyire vagy őszinte? Az a tapasztalatom, hogy sokszor azt se tudják az emberek mi is az valójában! Az őszinteség az, hogy úgy viszonyulsz a másik emberhez, ahogy belülről érzel, gondolsz irányába, mert ha nem akkor képmutató vagy! 

Megmondom őszintén bekerült a közvetett környezetembe egy ember aki ilyen, és Ő ihlette ezt a témát! Ez az ember egy karmi*, mostanság kezdett el az ezo világ felé érdeklődni, elég tudatlan és sokat képzel magáról, ami eléggé nagyban tudja gátolni a lelki fejlődést!

Megtanulta, az anyagi világban, hogyan kell különböző emberekkel helyzetekben viselkedni, és csinálja, csak ezzel az a bibi, hogy mögötte más van, a szívében, értitek, csak érdekből cselekszik, viselkedik stb.! 

Sok ilyen ember van, az átlagember mind ilyen szinte, szóval lett egy ilyen, a közvetett környezetemben! Nekem vannak olyan érzékelő antennáim amivel észre veszem ha egy ember hazug, képmutató, fals! Ezek az emberek, nem önmaguk, a körülményeik játékszerei, mert megfelelési kényszerből cselekszenek, és érdekből. Közben pedig uralni akarják a manipulatív viselkedésükkel a másikat, mivel megtesznek dolgokat, és azt hiszik elvárhatnak bármit cserébe, pedig ez nem így van, a korrekt világ másképp működik! A korrekt világban az ember nem érdekből tesz dolgokat, hanem önzetlenül, mert szeret adni csak úgy!

Addig, míg nem vagy igaz, őszinte, addig félelmek irányítanak! Légy bátor, merj igazat mondani, ami a szívedben van! 

Ennek van veszélye, amíg nem vagy önmagad, addig a szíved se tiszta, de legalább vállalod ahol tartasz és az nagy erény! Az ilyen embereket becsülik!


*Karmi: Azok az emberek akik az anyagban keresik a boldogságot, és ezért mint megtesznek! Anyagban keresni a boldogságot, annyit jelent, hogy a boldogságodat külső körülményektől teszed függővé!

Csepregi Judit
Spirituális tanító
Tradicionális Reiki mester, tanár
Szeretethang közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat