18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Türelem

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Mindent most akarunk, nehezen tudjuk kivárni, amíg eljön valaminek a megfelelő ideje...


Aki türelmetlen, az nem hisz. Csak hittel a szívünkben lehetünk türelmesek. Gyerekkoromban, amikor segítettem nagymamámnak tavasszal elültetni a vetőmagokat, meg sem fordult a fejemben, hogy abból nem lesz termés a nyáron vagy legkésőbb ősszel. Nem emlékszem, hogy valaha is késztetést éreztem volna arra, hogy kilopakodjak a kertbe és megpiszkáljam a földet, hogy látni véljem a csírát.

Tele vannak a magazinok villámfogyókúrákkal, ahol néhány hetes, egészségtelen koplalással le tudsz adni X kilót, hogy aztán a kúra befejeztével vissza hízhass 2X-et. A bankok elhitetik veled, hogy van pénzed, és dobálják hozzád a hiteleket új bútorra, új autóra. 

Bármit is vettél a fejedbe, Neked azonnal kell. De miért akarsz már holnap a vízen járni?

Nézd meg a kisgyermeket. Hányszor esik el, hányszor huppan vissza, mire meg tanul járni? De eszébe sem jut feladni, mint ahogy az sem fordul meg a fejében, hogy esetleg nem sikerülhet neki. Nem adja fel.Ami még nagyon fontos a türelmet illetően, hogy ne csak magaddal légy türelmes, hanem mindenkivel. Ne hasonlítgass senkit magadhoz, te nem lehetsz mérce. Azért nem szabad senkit lenézni, mert szegényebb, kövérebb, stb. nálad. Mert lehet, hogy ez csak egy életperiódus nála, vagy pedig ő még nem tart ott tudatosság útján, ahol te. Vagy egyszerűen csak mások az igényei.

Legyünk türelmesek, legyünk alázatosak. Mindig, minden körülmények közt. És a csoda ránk talál.

Hajdú Hajnalka
Aurora táskák
giorgomeska(kukac)freemail.huMegosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat