18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Mária üzenete

Megosztás
Spirituális

Nőnek születni nagy kegyelem, de éljük ezt a mindennapokban?


Istenanya tenyerén, az anyaméh áldott állapotában, teljes biztonságban, egységben a fénnyel érezzük magunkat.
Már a föld poláris világában, fizikai testet öltve, mégis kapcsolatban a mindenség aranyfényével egy ezüst szálon keresztül.
Vitatható. Mindenki Önmaga emlékezik, számára milyen érzés, milyen képzeletbeli kép jelképezi mindezt. 

Az anya szimbóluma a női minőségek egyike. Az a tökéletes állapot, amikor az anyaméh ölelésében élünk a földön. A köldökzsinóron keresztül kapjuk a táplálékot a fejlődő magzati testünkbe, isteni minőségünkből pedig az éltető láthatatlan fényt és szeretetsugarat.

A fénytestünk és fizikai testünk eggyé válik amint napvilágra érkezünk, megszületünk. Életünk során mindig ide, ebbe a biztonságos menedékbe, az anyaméhben érzett állapotra vágyunk vissza, illetve gyógyulásunk során, ide a kezdődő létünkre lépünk vissza, érzésekben, hogy aztán újjászülethessünk…már-már idősebb testünkben létezve. Ez az öngyógyítás alapja. A léleké.
Mária világra hozta Jézust. Minden nő, akinek méhe van, képes annak gyümölcsét világra hozni. Új életet adni.


A felnőtté válásunk során hét évenként válunk le szépen édes szülőanyánk oltalma alól, huszonegy esztendős korunkra, elengedjük a köldökzsinórt, ha szükséges elvágjuk, és önálló útra indulunk.
A magyar népi szokások szerint Boldogasszonyunk az, aki oltalmaz minket. Jelképezi a nőt, az anyát és számtalan formát ölt, hogy tanítson minket.

Nőnek születni nagy kegyelem. Önmagunkkal kapcsolódni, emlékezni erre, megtalálni és tovább adni az ősi tudást, s annak a módját az emberekhez, csodálatos út. Istenanya kék köpenyének fénylő csillagaként, áldás.

Minden év augusztus 15-én ünnepeljük születése napján és ünnepeljük anyaként Krisztusunk világra hozatalának ünnepén.
Hálás vagyok, hogy emberként élhetem a világom. Hálás vagyok Istenanya oltalmáért, szeretetéért.
Kérlek, gyújtsunk egy gyertyát és mondjunk el imánkat érte, magasztaljuk, hogy segít nekünk a fénybe megszületni: „Mária istenanya, köszönöm, hogy sorskerekem fényben árad, a világ lelkeinek fényében. Kérlek, szeresd, akiknek szeretetre van szükségük. Adj melegséget a szívekbe, biztonságot a szolgálatban lévőknek, forrásod tisztaságát, kik a belső templomukban imádkoznak érted. Az anyáknak erőt, a földön élők békességéért. Köszönöm. A szeretet nevében. Ámen.


Köszönöm, ha elolvastál. imádkoztál. Szeretettel:
Pataki Ági művészet-terapeuta, Lélekember.
Egyéni konzultáció, és csoportfoglalkozások időpont egyeztetéssel.
06306380738
patakiagi74(kukac)gmail.com
PÁRTA MűhelyMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat