18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Otthon, édes otthon

Megosztás
Életmód

Kinek mit jelent az otthon? Hol vagyunk otthon? De jó kicsit lelazulni, amikor hazaérhetünk.


Elteltek az ünnepek.
Már nem nézzük a televízióban a karácsonyi filmeket.
Már nem keressük az újságokban a tökéletes bejgli receptjét.
Már nem járjuk a plázákat, kutatva a tökéletes szilveszteri ruha után.

Elmúlt. Kevesebb szó esik már a szeretetről, a megbékélésről, a családról. 

Már nem is olvasunk annyit róla a lapokban, mint az elmúlt hetekben.
De maradt még valami, egy fogalom, ami számomra mégis összeköthető ezzel az életérzéssel. OTTHON.Talán sok ember nem is gondol bele, mert ami természetes, amivel rendelkezünk, az nem hiányzik. Nem csupán a hajléktalanokra gondolok.
Hanem azokra, akik akár ezekben a percekben is érzik az otthon hiányát.
Beteg emberek, akik kórházban vannak. Vagy a sok százezer magyar fiatal, akiknek jelentős része egy jobb élet reményében ment el idegen országba dolgozni, élni. Mi van velük? És mi van azokkal, akik otthon maradtak?

Augusztusban volt szerencsém megélni a 25 éves általános iskolai osztálytalálkozónkat. Iskolánk volt igazgatónője meglepő, egyben megható dolgot mondott el. Mindkét gyermeke több száz kilométerre él a szülői háztól, egyikük külföldön. Ezért náluk akkor van karácsony, ha mindenki egyszerre van otthon. Az az ő ünnepük. Töltött káposztástól, mindenestől.  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat