18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Szilveszter

Megosztás
Életmód

Mindenki kötelezően "boldog"..?! Hiszen lezárul egy év, és elkezdődik az új. Remélhetőleg lesz sok olyan esemény, aminek örülhetünk jövőre (is).


Erre a napra lassan eltűnnek a bejglivégek a kamra polcáról, amit egy hete majszolunk. Kell a hely a réteseknek. Almás, túrós, káposztás, sütőtökös. Kinek, kinek szája íze szerint.
Elfogyott a halászlé, elfogyott a töltött káposzta. Nem sokáig marad üresen a hűtő sem, a virslik párba rendezve várják a sorsukat. Nagy kondérban lencse pihen, lehet, hogy ez nem lesz annyira kapós, mint a töltött káposzta. 


A pesszimista örül, hogy lezárult egy borzalmas év. Másmilyen nem is lehetett volna neki. Szomorú azért, mert elengedni mindig nehezebb, mint ragaszkodni. Az optimista örül, hogy elkezdődik az új év, ami mindig az újrakezdésről szól.

Fogadom. Fogadom. Fogadom. Minek fogadkozol? Hiszen az az út még meg sincs építve, ami szerinted már előtted kanyarog. Hiába kopogtat az új év, ha te még a régi vagy. 

Már az újévi ebéd után rágyújtasz az első cigire. Pedig megfogadtad… Január közepén úgy döntesz, ráérsz fogyókúrázni májusban, mire jön a strandszezon, talán karcsú is leszel. Pedig megfogadtad… És az angol középfokút is ráér év végén letenni, mert addig minek? Pedig ezt is megfogadtad.

Annyi, de annyi mindenen tudnál változtatni, akár most, ebben a pillanatban is! Ne várj, ne késlekedj, ne habozz! Cselekedj!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat