18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Mars a Mérlegben 2017.10.22-12.07.

Megosztás
Jósda

Érdemes odafigyelni a párkapcsolatra, a felmerülő feszültségekre, mert ez most leginkább a türelem időszaka...


A Mars az akarat, az energia, a férfiasság, a harc bolygója, amely a Vénusz által uralt Mérleg jegyébe belépve, előtérbe hozza a párkapcsolati feszültségeket. Újra és újra felmerül az örök kérdés:
Hogyan tudom érvényesíteni az akaratomat, hogy azzal ne sérüljön a párkapcsolat?"Óvatosságra, megfontoltságra int ez az időszak, amelynek során fontos, hogy kompromisszum készek legyünk a harmónia megőrzése érdekében. Ez az állás szélsőséges helyzeteket hozhat, ahol folyamatosan próbára teszik a türelmünket. A harc és a békére törekvés feszül egymásnak ebben az időszakban, ami erőteljes belső feszültséget generál. Légy megértőbb magaddal, és a társaddal is!
Ez most nem a szakítás ideje, hanem a türelemé.
Törekedj a megegyezésre a harc helyett, ez most közelebb visz a megoldáshoz.
Szeretettel,
Mészáros Edina
asztrológus

A cikkben leírtak általános érvényűek.

Bejelentkezés személyes tanácsadásra: 

06703340675

Budapest V. kerület vagy Skype 

meszaros.edina(kukac)yahoo.com
Mészáros Edina közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat