18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Az ember hármassága

Megosztás
Spirituális

Test-lélek-szellem egysége. Ha ezek harmóniában vannak, akkor az életünk egész, és jól működik.


Aki eddig nem hallott a Test, Lélek, Szellem hármasságról az most figyeljen.
Furcsa elképzelések, teóriák, vallások terjednek manapság a világhálón.
A nagy választék és információ dömping lassan immunissá tesz bennünket, mert egymást cáfolják az információk így nem tudjuk, mit higgyünk el.

Jómagam úgy döntöttem, hogy a lelkemre hallgatok, így minden információt a lelkem analizál és válaszol a kérdésre.

Vicces ugye? 

A tudomány és a technika korában olyan érdekes helyzetben vagyunk, hogy kiszórták az igazságot az orrunk elé csak belekevertek az igazság mellé 10 hazugságot. Így aztán maradtak a megérzéseink, ahogyan 2000 évvel ezelőtt is.

Nézzük csak! A testet egy inkarnációra-életre kaptuk, és van ugyan egy lokális irányító egysége az agy, de az adás és a történtek rögzítése a lélek dolga. A lélek egy 21gramm súlyú energia, ami a terhesség 3-ik hónapjában lép be a tobozmirigyen (fejtetőn) keresztül a testbe. A szellem egy állandó szupport, ami a lélek és a test működését támogatja és minden élőlényben megtalálható.
Egyesek az mondják a lélek hallhatatlan mások azt, hogy az élettartam kb. 25 000 év, azaz egy világév.

Ez alatt tapasztal, tanul különböző testekben akár több száz életen keresztül. Ez a tapasztalás rögzül benne, mint egy hatalmas tároló lemezen.

Az aktuális inkarnációnkban nem férünk hozzá a különböző előző életeinkhez, azaz néha mégis reinkarnációs utaztatásokkal vagy a megérzéseink mutatnak utat.
Képzeljünk el egy repülőgépet és képzeljük el, hogy a fémszerkezete, formája megfelel a fizikai testünknek.
Kell bele elektronika az a szellem a szupport, illetve kell még valami, amitől életre kel és beindulnak a hajtóművek ez a kerozin, azaz a lélek.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat