18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ünnepi díszben

Megosztás
Spirituális

Szeretni Karácsonykor, szeretni minden nap. Mert van rá lehetőségünk, csak vegyük észre.


Mindenhol csöpög a szeretet a dicshimnuszoktól, vallástól, nemtől függetlenül, mosolyogva köszöntik egymást látszatemberek, mert most a szeretet ünnepét hirdeti a naptár. A te szíved mit él meg ebből, ha őszinte vagy?

Az ünnepi köntös vajon mit takar számodra? A díszek, a csillogás a fény szikráit sokszorozza és meggyújtva az izzókat, elárasszák a szemed. Látványosan. 

Felhívja figyelmét a látszatvilág kedvelőinek, hogy ünnepeljenek kedvükre. Milyen jó érzés, ha összejön a család, előkerülnek a régi fényképek, finom ételek és a hagyományok élnek tovább. 

Az ünnep sokféle lehet. Mindig az a fontos, ahogyan Te megéled. Próbálj ki néha, valami újat. A szeretetnek végtelen sugarát. Táncolj, zenélj, énekelj vagy dúdolj…mi baj lehet?

Ülj le a főzés, rohanás közepén, csendesedj el kicsit és olvass el egy verset vagy mássz be a gyerekkel az asztal alá, bábozz az asztalterítővel és kuckózzatok kedvetekre.

Erről szól s nem többről kedves embertárs. A lelked erejét ilyen pillanatokból merítheted, töltheted fel kalandos életed során, …ezt az év minden napján teheted…. Különösen a fény születése napján. Szeressétek egymást. Örvendjetek áldással.
Köszönöm, ha elolvastál. Szeretettel gondolok feléd, Pataki Ági a PÁRTA Műhelyből.

Pataki Ági művészet-terapeuta, Lélekember.
Egyéni konzultáció, és csoportfoglalkozások időpont egyeztetéssel.
06306380738
patakiagi74(kukac)gmail.com
PÁRTA Műhely


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat