18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ünnepi díszben

Megosztás
Spirituális

Szeretni Karácsonykor, szeretni minden nap. Mert van rá lehetőségünk, csak vegyük észre.


A fényben élők mindenhol találnak erőt.
A télnek a legrövidebb nappalai következnek, illetve december 21-23 között ünnepi fénybe öltözik a világ és megtelnek a szívek szeretettel. Aki a legmélységesebb időszakot átvészelte, cserélt kalács recepteket, és új ízeket varázsol az ünnepi asztalra, összegyűjti maga köré a szeretteit, annak hiszem, hogy ilyenkor tele van a szíve jósággal, s fénnyel a lelke.

A téli elcsendesedés, közeledés önmagunkhoz rendezi az évet önmagában.

Kérdezem, hogy kell e ezzel foglalkozni? Elő van e írva, hogy mindig így vagy úgy „kell” ünnepi hangulatot élnünk? Minek is? Egy emberéleten át pont annyi hivatalosan a karácsonyi ünnep, mint egy születésnap. Persze jobb esetben, most vegyük így, hogy körülbelül annyi. Aztán attól az a nap mitől más?Lehet rohanásban, munkával teli és mindennapos szolgálatban. Nagy csodálója vagyok azoknak az embereknek, akik alázattal a többi ember felé vállalnak ezeken a napokon is felelősségteljes szolgálatot és nélkülözik a családot, esetleg éppen más okból vannak egyedül, és mégis meghitten élik meg. Értékelik azt, ami van. Hálásak egy jó szóért, fahéj illatért az almaárusnál, ingyen ölelésért a főtéren ismeretlen emberektől vagy épp egy sült gesztenyéért a templomból kijövet.

Sosem tudhatod, mi hozza elő a szívekből a jót, nyitja meg a szeretet kapuját.


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat