18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Lélekhangok

Megosztás
Spirituális

Előfordult már veled, hogy találkozol valakivel, és olyan ismerősnek tűnik, mintha ezer éve ismernéd? Egy tőről fakadunk mégis?


Jártál már úgy, hogy összeveszett a racionális elméd a belső megérzéseddel?
Jártál már úgy, hogy mást éreztél valamivel kapcsolatban, mint amit a rendszer eladott a tömegeknek?
Jártál már úgy, hogy azt érezted sok száz éve ismersz valakit?

Jártál már úgy hogyan elmédre hallgatva elnyomtad a megérzéseidet?

Ezek a Lélekhangok, folyamatosan beszélhetnénk saját elménkhez és a testünkhöz, ha engednénk magunknak. Mi? Hogy van ez? Igen! Nem a testnek van lelke, hanem a léleknek van teste. A lélek képes megbetegíteni és gyógyítani is a testet. Az agy csak egy rádiókészülék az adás a lélektől jön és ott is tárolódik a tapasztalás.
Ennek a testnek az élettartama nagyban függ a lélek állapotától.

Tudod ki vagy? Honnan jössz? Hová tartasz? Van Hited?

Ha a válaszod ezekre bizonytalan, akkor keresd a saját válaszaidon. De ne a vallásokban tedd ezt, mert a vallások a világ legrégebbi cégei, amelyek részigazságokat tartalmaznak és számos olyan funkcióval rendelkeznek melyek káros hatással nem abba az irányba tolnak, amire a lelkednek szüksége van.

A Lélekhangok az egyetlen barátaid! A beléd táplált jelenlegi inkarnációd programjainak és hitrendszereinek nagy része nem a te érdekedet szolgálja.
Sokszor kell ismételni, hogy ez a világ sok mindent ad nekünk, amire nincs szükségünk, de semmit abból, ami szükséges lenne a lelkünknek. Valami azért mégis kell neki a dualitás tapasztalása, hogy értékelni tudja a szeretet közeget. Viszont véleményem szerint alkotható olyan világ ahol már az életében élhet az ember lélektől lélekig kapcsolatot kezelve a félelmet és alfajait.

Ha eleged van, fáj, a lelked nem mennek, a dolgaid kezd el a keresést!

Elég a parasztlogika az elinduláshoz! Ne csináld azt, amit eddig és várjál más eredményt.
Aztán ha megfordultál menj tovább és mond:
Ha elmegyek meghallgatni őt és kapok valamit, akkor több leszek! Ha nem kapok semmit, akkor sem leszek kevesebb!
Közben figyelj a lelkedre! Hallgasd a hangjait! De vigyázz ne bolondulj bele az új utadba, mert ha a végletekbe mész nem fogod megtalálni a helyed a földön, ha csak, nincs, valaki mellezed, aki biztosítja a fenntartásodat a materiális világba.


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat