18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Élősködő férfiak

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Nyilván ezt nem csak a férfiakról lehet elmondani, és tisztelet a sok-sok kivételnek. Akinek nem inge...


Ezen díszpintyek sokszor még az ágyban is alul teljesítenek. De meggyőződésük, hogy ők szexistenek. Aki csak az útjukba kerül, kiszipolyozzák. Előszeretettel ócsárolják sikeres, dolgos férfitársaikat. Azokat a férfiakat, akiket valójában irigyelnek.

Nagy terveikről beszélnek állandóan, amelyekből soha nem lesz semmi. Kudarcaikért rendre valamilyen külső tényezőt okolnak, véletlenül sem magukat. Állandóan ígérgetnek, hogy csak jöjjön el az ő idejük, akkor majd megmutatják a világnak.
Általában lusták, lógnak a munkából, lóg a lábuk, lóg a nyelvük, lóg a t..ük. Eredendően bunkók.

Érzelmeik paraziták, a pszichológia ezt helyettesítő érzelmeknek nevezi. Érzelmeik hamisak, reakcióik túlzottan hevesek.

Állandóan boldognak mutatkoznak, de ebben sem tűnnek hitelesnek. Nulla-huszonnégyben indokolatlan műmosolyuk van. Meggyőződésük, hogy ők baromi jó csávók, ezt gyakran emlegetik is. Nem létező izmaikkal hencegnek, meg hogy nekik már mennyi jó csaj megvolt.
Szeretnek drága holmikat magukra venni, és jókat zabálni.

Ha hirtelen nagyobb összeg hullik a markukba, legyen az lottó nyeremény vagy örökség, a „mamahotel”- pótló hölgyet villámgyorsan lecserélik egy sokkal fiatalabb, sokkal mutatósabb nőre. Aztán, mikor elfogy a pénzük (és mindig nagyon hamar elfogy), megjátszva a hősszerelmest, visszakullognak a náluk általában idősebb, de minden kényelmüket megadó szerencsétlenhez.

Leélik az életüket úgy, hogy sohasem válnak valakivé. Egyrészt, mert túlságosan buták ahhoz, hogy az üzleti életben komoly sikereket érjenek el, másrészt lusták, a fizikai, megterhelő munkát nem bírják. 

Állandóan azon morfondíroznak, hogy lehetne minél kisebb erőfeszítéssel minél nagyobb pénzhez jutni.
Változásra képtelenek, azért nem érdemes időt, energiát pazarolni rájuk. És valójában szeretni sem képesek, csak önmagukat, de azt imádatig.
Ha találkoztok ilyennel, bátran küldjétek el melegebb éghajlatra.

Hajdú Hajnalka
Aurora táskák 
giorgomeska(kukac)freemail.huMegosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat