18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Élősködő férfiak

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Nyilván ezt nem csak a férfiakról lehet elmondani, és tisztelet a sok-sok kivételnek. Akinek nem inge...


Lelőhelyük: bárhol a világon. Származásuk, bőrszínük: bármilyen. Jellemzőik: vérszívó, parazita, ostoba, lusta, tehetségtelen, önimádó, balfék, lúzer, kétbalkezes, hencegő, puhap.cs.

Szerencsés az a nő, aki még sosem találkozott ilyennel. A férfitársadalom szégyeneivel.

Még az elején leszögezem, hogy egészséges, heteroszexuális nő vagyok, aki se nem férfigyűlölő, se nem feminista. Vallom, hogy mindkét nemre szüksége van a társadalmunknak.

Azonban számtalanszor hallom, hogy egyes nők csak a jómódú férfiakra hajtanak, a férfi számukra csupán eszköz, aki drága ékszerekkel, luxusnyaralással és minden földi jóval halmozza el őket. Igen, léteznek ilyen nők, nem csekély számban. Hogy egy ilyen párnál ki használ kit, örök talány. Csúnyán úgy tudnám megfogalmazni, hogy ők egyfajta szimbiózisban élnek. Egészségükre!De mi van az ellenkező nemmel? Róluk lényegesen kevesebbet hallani, pedig -sajnos- léteznek.
Ők azok, akik az elején felsorolt jellemzőik miatt önálló életvitelre alkalmatlanok.

Ha van is munkájuk, az is olyan, ami minél kevesebb szellemi és/vagy fizikai megerőltetést kíván. És épp ezekre a hímekre jellemző, hogy előszeretettel fogyasztanak alkoholt, dohányoznak, stb. Szóval kevés munkával szerzett kevés jövedelmükből megélni képtelenek.

Három dolgot tudnak nagyon jól csinálni: hazudni, hazudni és hazudni. 

És mindig találnak olyan nőt, aki megkajálja a hülye dumájukat. Ezek a nők általában picit korosodó, de még jó karban lévő, ápolt, sokszor enyhén molett hölgyek, akiknek szép lakásuk, autójuk, jó egzisztenciájuk van. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat