18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Lelki blokkoldás

Megosztás
Spirituális

A változás fájdalommal jár(hat). Néha még a segítőnek is jól jön egy kis támasz...Ez így van rendjén...


Múltkor elmentem egy workshopra, amin szépen tettük a dolgunkat, ez amolyan sámános történet volt, aztán leültünk körbe és elkezdtünk egy mantrát énekelni, mindenki gyógyulása végett!
Aztán aki tartotta az egészet, megkérdezte kinek van szüksége gyógyításra. Megvártam jelentkezik e valaki, aztán mivel nem, ezért én kértem, hogy gyógyítsanak, mert aznap egészen véletlenül úgy keltem, hogy nagyon fájt a mellkasom, tudjátok ott a szívem tájékán és az egész jobb oldalam.

Megjegyzem, amikor egy ilyen eseményre készül az ember akkor természetes, hogy elkezdődnek már előtte ilyen jelek lenni, vagy felszínre jönnek a problémák ami miatt oda megy, szóval ha ilyet tapasztaltok nem kell megijedni, hanem tudjátok, hogy elkezdődött!
Szóval mondtam, hogy nekem bizony fáj a mellkasom, a kicsi szívcsakrácskámnál, és sok szeretetre van szükségem, hogy az onnan elmúljon és kérek dobáljatok sok-sok puszit. Ez viccen kívül így hangzott el.
Aztán a sámán, oda fektetett maga elé, a körbe, és értem dolgoztak, hogy rendbe jöjjek, meggyógyuljak, ami sikerült is, feloldódott a blokk, olyan szépen megnyilvánult számomra minden apró jelekből
Összeállt a kép, hogy öröm  volt nézni, csak hát, ez nagyon komoly változást idézett elő az életemben, ilyenkor 

felbomlik a régi és átalakul valami újjá, ami sokkal jobb, mert igaz, és szabadabb vagy! 

Ettől az ember élete mindig előbbre lép, ezért vállalom mindig a tisztulást, mert a szabadságnál nincs jobb a világon!Miután megtörtén a gyógyításom, elmúlt a mellkasi fájdalmam, viszont, a torkom annál inkább fájni kezdett, másnap már fel sem tudtam kelni, aztán ráment az azt követő hetem is, a fizikai tisztulásra! 

A spirituális tisztulás szokott ilyen kellemetlenségekkel járni! 

Ezt azért írom le, mert szeretném, ha tudnátok, ez természetes, minden változás fáj egy kicsit vagy nagyon, mikor hogy!

Miért kértem gyógyítást mikor mester vagyok, és egy mesternek kötelessége képesnek lenni meggyógyítani magát? Alapszabály, az nem mester, aki magát nem tudja meggyógyítani!
Mert tudom, hogy meg tudom magam gyógyítani, hiszen számtalanszor bizonyítottam már, és ezért másokat is, viszont, miért ne éljek az adódó lehetőségekkel! Jó kapni is, nem csak adni! Sőt, aki nem tud befogadni, kapni, az adni sem tud igazán!

Csepregi Judit
Spirituális tanító
Tradicionális Reiki mester, tanár
Szeretethang közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat