18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Számvetés

Megosztás
Spirituális

Közeleg az év vége, és akarva akaratlanul is visszatekintünk, hogy mi történt az évben. Mi volt sikeres, és miben kellene még előrelépés.


Közeleg az év vége, ilyenkor az ember számvetést szokott készíteni a dolgairól! Mit tett helyesen, miben hibázott, mit fejezett be és mi van még folyamatban. Mit halogat, de már égető lenne pontot tenni az ügy végére, hány haragost szerzett, és hányat aki szereti, mit tett önmagért, és mit nem, mit szeretne megtenni!
Nekem egyébként nem szoktak ilyen év végi számvetéseim lenni, mert folyamatában dolgozom magamon és az életemen, mert a spirituális fejlődés a legfontosabb, hogy milyen kapcsolatban vagyok Istennel, és saját magammal!

Nekem ez az év elég erősre sikeredett, sok energiát rabló dologtól szabadultam meg, és ezért nagyon hálás vagyok, ami persze folyamatos tisztulással járt, és volt amikor a könnyeimtől semmit sem láttam, de bízom Isten akaratában, és tudom, hogy ami történik az életemben értem van!

Nos amikor elérkezünk pontokhoz az életünkben, akkor bátorságra van szükségünk, ilyenkor imádkozzatok nyugodtan és kérjetek bátorságot erőt, hogy meg tudjatok tenni dolgokat!

Mivel elég harcos természetem van, megyek szembe a félelmekkel, ha felütik a fejüket és ezt is tanítom! Addig amíg valamitől félsz addig az a valami uralkodik feletted! Hatalmat adsz annak a démonnak, és az történik szóról szóra az életedben amitől félsz! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat