18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ajándék ünnepek

Megosztás
Szabadidő

Decemberben sorra követik egymást az ünnepek. Ajándékozások, programok hada szakad ránk. Vajon meglátjuk benne azt, amiről valóban szól az ünnep?


A December hónap a Mikulás, a Karácsony és a Szilveszter napokkal az ajándékozás, az újratöltés, és a szeretet hónapjának van kikiáltva.
Vannak vallások, szervezetek, szekták… na, itt álljunk meg! Nem kell másra gondolni csak egyre, egész pontosan a szektára.
Mert a szekta szó lemetszettet jelen valami részigazságot tartalmazó lemetszett irányzat. Ilyen alapon minden szekta, kivéve az az irányzat, amelyik több ezer év hirdetett eszméi már annyiszor elhangzottak, hogy azt igazságként értelmezzük. Azt mondják a hazugságot, ha elég sokszor ismételjük igazság lesz belőle.

Na de nem ez a lényeg, hanem a szekta. Vannak, olyan irányzatok ahol azt mondják, NE CSAK KARÁCSONY LEGYEN a SZERETET NAPJA, hanem MINDEN NAP! Olyan is van, aki azt mondja, ne az új éved legyen boldog, hanem te!

Sokan követnék ezeket, de nehezen megy. A szekta vezetője elítéli a karácsonyfa állítást! Elsőre belegondolva még logikus is! Tényleg miért nem minden nap adjuk kifele azt a szeretetet, mint Karácsony napján?(Van, akinek akkor sem sikerül.)

A válasz egyszerű: 

Azért mert a pénz, a társadalom, a rohanás, az egymás átverése, az irigység, a média és a nemek harca elveszi a figyelmet a szeretet áramoltatásáról.

Kénytelenek vagyunk ezekre figyelni a saját túlélésünk érdekében.
Nagyon kevés ember képes kivonni magát e hatások alól és a belső dolgaira, saját fejlődésére figyelni.
Ezek alapján én azt mondom, igenis szorítsunk helyet a karácsonyfának, szorítsunk helyet minden olyannak, ami a fentieket elfelejteti velünk akár egy napra is.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat