18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Az önismeret fontossága

Megosztás
Spirituális

Foglalkozni magunkkal...hmm azt a legnehezebb. mennyivel könnyebb mással?! Viszont az önismeret segíti az életünket.


Képzeld el az életedet, mint egy autóbusz menetrendjét.
Te vagy a busz és a sofőr, az emberek, akik utaznak a járművön a programok, amik meghatároznak, nem tudod melyik program hol fog leszállni és milyen másik programok kerülnek fel a buszra.

Minden járaton hasonló, de mégis más programok futnak. Vannak kifejezetten ártó, lassító programok, amitől a busz rángatózik, esetleg műszaki hibás lesz, a sofőr nem figyel és balesetet okoz stb. és vannak olyan szoftverek, amikkel eldöcög a végállomásig a járat.

Egy vállalati felismerés következményeként a vezetőség egy újítást vezetett be, hogy kiküszöbölje a baleseteket, a verekedést és a műszaki meghibásodásokat.

Ennek a neve „Önismereti megálló” beiktatása minden járatba.Az Önismereti megálló lényege a következő lenne. Az adott megállóban minden olyan program leszállításra kerülne, ami hátrányosan befolyásolja a járat biztonságát, éberségét, műszaki állapotát, dinamizmusát, erejét és a balesetveszélyt.

A leszállított programok helyett olyan programok szállnak fel a járatra, amelyek növelik az energiát, erőt adnak, biztonságérzetet keltenek, jókedv, szeretet és hálaérzéssel töltik fel a járatot és még egy GPS is beépítésre kerül, hogy a vezető mindig tudja merre tart.

Az önismeret olyan mintha egy lónál egyszerre vennék le a szemellenzőt és végeznének szürke hályogműtétet! Kicsit meglepődne utána, hogy mennyivel jobban lát.
Az Önismeret a megoldás arra, hogy minél többet tudjunk meg magunkról és embertársainkról az életben.

Az Önismeret segít megérteni a működésünket, ezáltal csökkenthető a lélek megbetegedése és növelhető az élettartam.

Az Önismeret több élet megélésének lehetőssége egy életben a megértésnek köszönhetően.
Az Önismeret hiánya olyan, mint jogosítvány nélkül vezetni.
Az Önismeretet nem tanítják az iskolában, hiszen ez is az Önismeret része pár ezer ember számára.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat