18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Boldog? Karácsonyt!

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Milyen jó lenne, ha megtörténne a csoda, és Karácsonykor békesség lehetne mindenki szívében...


Szeretnék egy boldog karácsonyt! Vágyom egy olyan ünnepre, szerte a világon, ahol nem ülnek emberek milliói ártatlanul a börtönökben és nincsenek haldokló gyermekek a kórházakban. Ahol nem fordul a gyerek a szülő ellen és fordítva. Ahol ember embernek nem farkasa. Ahol nincs erőszak az utcákon és nincs erőszak a családokon belül. Nincs gyilkosság, nincs túszejtés, nincs terror. Ahol az élet nem életveszélyes.

Szeretnék egy karácsonyt harag, önzés, irigység, utálkozás és bánat nélkül. 

Olyan ünnepi asztalokat kívánok mindenhova, amik fölött a rokonok nem részegeskednek. Szeretnék karácsonyi jótündér lenni, hogy megetethessem a világ összes éhező gyermekét és koldusát. Mindenkinek kincset adnék és igazi fenyőt. Kisöpörném a bejgli alá tömött hazugságokat. 

Senkinek, de senkinek nem engedném, hogy egyedül töltse a szentestét!

Szeretném, ha karácsonykor a csodák valóra válnának és a gondok elolvadnának a hóval együtt. Csodatévő szaloncukrot gyártanék, hogy aki abból eszik, múljon el minden gondja-baja.

 
Karácsonykor nem azért készítenék fotókat magunkról, hogy feltegyem facebookra és instára, hogy hűdeboldog vagyok, hanem azért fotóznék, hogy megörökítsem magamnak, milyen boldog vagyok. Hogy időnként elővehessem, és jóleső érzésekkel tudjak emlékezni a boldog karácsonyunkra. És ha a Jóisten is úgy akarja, egyszer talán még az unokámnak is megmutathatom a fotókat, esetleg még a dédunokáimnak is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat