18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Fényünnep

Megosztás
Szabadidő

Észrevenni az apró részleteket, odafigyelni a másik emberre is. Néha nagyon pici dolgok is megérinthetnek.


A jóistennek van humora, nagyon is. Sokszor tapasztaltam már. Jóban vagyunk az öreggel.
Itt ülök az üres papír felett és egy kedves emlékről írnék most.
Elénk tárul a sokféle lehetőség. Járunk kelünk a világban, nézelődünk, nevetünk, zöldséget vásárolunk a piacon, néha bosszankodunk, hogy sokáig kell várni a piros lámpánál és akkor ránézünk egy kedves emberre, egy teljesen váratlan élethelyzet közepén. S megváltozik minden.

Pillanatokra kapcsolódunk hozzá csupán, oda tapad a tekintetünk egy-egy gyönyörű sötétbarna vagy zöld szempárhoz az utcán, egy selymes női kézre, ami lágyan hozzáér egy kisgyermek puha arcához, egy előttünk futó férfi izmos hátsójához. 

Nyugtázzuk, hogy az isten szeret minket, hiszen mindig talál egy apró szeretet sugarat a szívünkhöz közel.
Tudom, megint elkapott a szentimentális hullám, de ezek olyan jók, érzések, bennünk....ettől vagyunk emberek. Persze lehet, hogy mostanában túl sok romantikus filmet nézek, vállalom. Neked mi a kedvenc részed? Idézeted? Könyved? Ahol érzed, hogy szeretve vagy.Az ünnepi készülődés forgatagában időnként jó magunkban felfedezni, hogy mi az ami igazán fontos. Neked mi az?

Kincseket találunk mindenhol, és van, hogy a kincsek találnak ránk. 

Olyanok is, ami a legmerészebb álmokban lelhetők csak. Minden pillanatban ... szeretet sugáron érkezik, ami belőled árad. Egyszer csak veled szembe jön egy szempár, s nem akarja rólad levenni e tekintetét...életed része lesz...nemcsak egy pillanatra.
A fény születésének ünnepére.

Köszönöm, ha elolvastál. Pataki Ági a PÁRTA Műhelyből.

Pataki Ági művészet-terapeuta, Lélekember.
Egyéni konzultáció, és csoportfoglalkozások időpont egyeztetéssel.
06306380738
patakiagi74(kukac)gmail.com
PÁRTA Műhely közösség
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat