18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Karácsonyi készülődés

Megosztás
Szabadidő

Miről szól ez az ünnep? Vagy miről kellene szólnia? A szeretet adhatja meg csak a varázslatot...


Az elcsendesedésről, befelé figyelésről, lelassulásról, nyugalomról, meghittségről, együttlétről, örömről, boldogságról, csillogó szemekről, könnyekről, ölelésről, önfeledtségről, szóval a SZERETETRŐL!
Nálunk a mi kis szűk közegünkben erről szól, a lánykámmal, és Charlie cicánkkal!

Számomra a Karácsony a szeretet ünnepe, szó szerint, hiszen Jézus is azért nyilvánult meg annak idején, mert az emberek szívében éppen hogy csak pislákolt a szeretet! 

Azzal, amit vállalt, levette az emberekről azt a sok karmát, ami miatt nem voltak képesek szeretni!
Ilyenkor hálát adunk Neki azért amit tett értünk, kicsit még jobban mint máskor, legalábbis mi, konkrétan ha van igazi fenyőfánk, akkor azt is Neki szoktam felajánlani, hiszen az Ő tiszteletére állítjuk! Ilyenkor a szokottnál jobban Ő van a fókuszban, hiszen sokat köszönhetünk Neki!Miért lenne jó, ha ez a várakozás az igazi befelé figyelésről is szólna? Mert felül tudnád vizsgálni azt, hol hibádzik benned a szeretet, hol vagy önző!
Mi a szeretet ellentéte? 

Amivel bántasz másokat és ezáltal saját magadat is, amikor az anyagiak fontosabbak, mint az, hogy megállj és odafordulj, leülj egy beszélgetésre, mert ezek értéktelenek számodra, csak a pénz, ami érték, és amit azon meg lehet venni!

Mi értelme van szerintetek ennek az ünnepnek, ha csak az a fontos, mi van az fa alatt? 

Szerinted azzal fejezi ki valaki a szeretetét minél nagyobb ajándékot vesz, és Te azt gondolod az szeret aki így csinál? Ezek nagyon felszínes dolgok, nincs jelentőségük, ha utána pedig, tiszteletlenül beszélsz a másikkal, lekezeled, bántod, megalázod és sorolhatnám. A szeretet a tettekben nyilvánul, és az egymáshoz való viszonyulásban!

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat